новини

мин.цена:
макс.цена:
Руский English Български
Преглед на имот

ИНВЕСТИЦИОНЕН ПРОЕКТ

Web # : P1
Местоположение : Област Бургас
Тип имот : ПАРЦЕЛ
Цена по договаряне


За : Продажбa


 • 1-ва линия море
 • ПРОЕКТ
 • Дворно място : 45000 кв.м.
  Вид строителство :
  Състояние : ПРОЕКТ
 • ток
 • вода
 • канализация
 • регулация
 • Виза
  За жил.строителство
  Описание на имот
  Инвестиционен проект разположен на 1-ва линия на плажа в известен Черноморски курорт в България. Комплексът ще бъде разположен върху парцел с площ 45 000кв.м. . Намира се на 50м. от плажната ивица и разполага с всички необходими проекти и разрешителни за започване на строителство.
  Характеристики на проекта:
   Местонахождение – Проектът е разположен в известен Български курорт разположен на брега на Черно Море. Намира се в близост до летище.

   Площ на парцела – имота е с площ от 45 000 кв.м., Има изготвен ПУП, изготвени инвестиционни и архитектурни проекти, проект на инфраструктурата, включително разрешение за строеж.

   Инфраструктура – в имота има всички необходими комуникации – ток, вода, канализация. Разположен е на комуникативно място, като достъпът до имота се осъществява по три асфалтови пътя.

   За проекта – готов работен проект с възможност за започване на строителство веднага. Комплексът се състои от 3 сгради с общо РЗП (разгъната застроена площ) от 60 000кв.м. ще разполага с 200 паркоместа, басейни, голям ресторант, барове, магазин, зони за отдих и разходка и др. Благодарение на отличната работа на архитекта, комплексът е проектиран така, че всички апартаменти в комплекса да са с панорама към морето.

   Цена за строителство – приблизителната цена за строителството на сградите в до степен на завършеност БДС (Български Държавен Стандарт) е 400€ за кв.м. с ДДС. Строителството е стандартно монолитно, отговарящо на всички Евро стандарти.

   Реализация на проекта при продажба - ценовият диапазон за реализация на проекта е от 850€ - до 1200€ за кв.м.,

   Срок на строителство – приблизително 18 месеца

  Skype Me™!
  Изпрати ЗАПИТВАНЕ
  * Задължително поле
     
  Име*
  Тел. номер
  e-mail *
  коментар