новини

мин.цена:
макс.цена:
Руский English Български
Преглед на имот

Луксозен инвестиционен имот

Web # : Имение
Местоположение : Област Варна
Тип имот : КОМПЛЕКС
Цена по договаряне


За : Продажбa


Живуща площ: 500 кв.м.
Дворно място : 50000 кв.м.
Вид строителство : Тухла
Етажи : 2
 • ток
 • вода
 • канализация
 • регулация
 • С гараж
  С паркинг
  Описание на имот
  Предлагаме за продажба Шато, което е уникална част от природата, където ще намерите тишината и спокойствието на луксозно частно имение със собствени езера, гора, лозя, овощна и зеленчукова градина, оранжерия, и едновременно с това – близост до всичко, което е необходимо за първокласен живот, с всички възможности за бизнес и развлечения на големия град и на големите курорти.
  Петдесет хиляди квадратни метра оградена площ, изцяло озеленена и залесена, разположена на малко възвишение над морския бряг, приютила 3 езера и стилна къща в неокласически стил. От тук се открива прекрасна гледка към море, гора, лозя, зеленина и морска шир.Това е характерния изглед на българското Черноморие в неговият най-популярен район – световно известните морски курорти Златни Пясъци и Албена. Между тях е разположено това прекрасно имение. Само на 20км. се намира морската столица на България - Варна, която осигурява удобни транспортни връзки по море, суша и въздух.
  Това райско кътче, близо до цивилизацията и в същото време изолирано от градския шум, мръсния въздух и автомобилния трафик, с приказна панорама и много зеленина. Шато с уникално местоположение, на 2 километра от морския бряг, закътано сред красива природа, спокойствие и тишина. С професионално и ефектно нощно осветление.
  Разположено е върху площ от 50 000 кв.м., имението разполага с 3 собствени езера, река, гора, паркинг, басейн, оранжерия, стопански двор, жилищни сгради, сервизни помещения и гаражи.
  Къщата към Шатото е със застроена площ от 500 кв.м. и е издържана в неокласически стил. На първият етаж е разположен светъл и просторен салон с трапезария и камина, които е с излаз към две тераси с изглед към езерата.Изящно изпълнения интериор се отличава с огромни панорамни прозорци и подови настилки от естествени материали. На етажа има оборудвана кухня с вградени електроуреди и мебели от естествено дърво, от която може да се излезе в красиво озеленения парк и езерото. На същото ниво са разположени три красиви студия със собствени бани с тоалетни изпълнени от естествен мрамор, където могат да се настанят гости на шатото. Всяка една от стаите е с излаз на красива панорамна тераса с прекрасен изглед към морето и парка. В отделен коридор е разположена голямо помещение, където обслужващият персонал работи по почистването на спалното бельо на, както и на посудата.
  На вторият етаж са разположени два апартамента, които разполагат с огромни бани с вана и тоалет. Всеки един от двата апартамента разполага със собствена гардеробна стая, както и излаз на голям балкон с прекрасна гледка към езерата, гората и морето. На етажа е разположена прекрасна детска стая със собствена баня с тоалет, а до нея, огромен кабинет, които разполага с кът за работа с огромна библиотека от естествено дърво. В другата половина на кабинета има прекрасна камина, около която са наредени стилни поръчкови мебели в английски стил, кътче, където да отдъхнете от напрегнатия ден или да провеждате срещи.
  Интериорът е решен в меки фини тонове – бежово и жълта охра, допълващи хармонията и изразителния дух на къщата и създавайки усещането за ненатрапчив лукс и изтънчен подход при завършването на всички детайли. Стилното обзавеждане с висок клас италиански мебели, електроуреди и оборудване ще ви накарат да почувствате удобството и функционалността на къщата, а луксозните материали, неповторимата природа и чистият морски въздух, я правят още по-неповторима.
  Изяществото на интериора е възпроизведено и в градините с изглед към езерата и горите, допълнено от спокойствието на девствената красота на природата. Ландшафтът е обогатен с голям външен басейн и богата зеленина от над 100 различни вида растения. В парка има множество алеи, кътчета за отдих и разходка, беседки за размисъл и медитация. В красивите градини на имението ще видите внушителни тревни площи, растения и редки видове дървета, които се напояват с автоматична поливна система.
  МЕСТОНАХОЖДЕНИЕ НА ШАТОТО
  Шатото е разположено в живописната северна част на Българското Черноморие.
  Едно от големите преимущества на имота е неговата близост до големи туристически и търговски центрове в страната.
  Само няколко минути делят този красив имот от някой от най-известните дестинации по Българското Черноморие, а именно, град Варна - 20км., гр. Балчик - 14км., курортен комплекс ”Албена” - на 3 км., а само на 5 км. е известен курорт ”Златни Пясъци”.

  ПЕРСПЕКТИВИ
  В съседство на шатото могат да бъдат закупени допълнителни 36 000 квадратни метра земя, граничещи с източната граница на имота, върху които могат да бъдат построени още сгради с площ от над 20 000кв.м.., за хотелска или друг вид дейност. По цялата южна граница на имота минава красива река, оградена от редки видове дървета и красива зеленина. Има възможност да бъдат закупена земя без разрешение за строителство на добра цена, на която земя да се направят места за отдих, алеи за разходка.

  Skype Me™!
  Изпрати ЗАПИТВАНЕ
  * Задължително поле
     
  Име*
  Тел. номер
  e-mail *
  коментар